У кожного народу стільки неба над головою - скільки землі під ногами!

Міжнародна

асоціація україністів

 

 mau-nau@ukr.net

написати листа

 

International association
 of Ukrainian studies

Головна Новини Про МАУ Конгреси МАУ Національні асоціації україністів

Україністика у світі Конференції Родом з України Контакти

 


Шановне товариство!

З приємністю й щирістю колектив Інституту культурології Національної академії мистецтв України вітає учасників цього величного наукового зібрання з проведенням VІІ Міжнародного конгресу МАУ.

Сьогодні ми усвідомлюємо, що Національна і Міжнародна асоціації україністів – це потужний канал (засіб), завдяки якому здійснюється постійний і неперервний зв’язок української гуманітарної сфери з науковою і культурною громадськістю країн Європи і Америки.

Сподіваємось, що і надалі міцнітиме співпраця між україністами нашої держави і вченими країн близького й далекого зарубіжжя та зростатиме число прихильників української культури і науки за кордоном, а їхні інтелектуальні зусилля ставатимуть надбанням світової наукової думки.

Констатуємо, що провідна тематика форуму консонує зі знаковою культурною подією в житті українського народу – 200-річчям від дня народження Тараса Шевченка, а водночас не оминає трагічних сторінок з історії країни – 80-річчя голодомору 1932–33 років.

Переконані, що проведення VІІІ Міжнародного конгресу матиме широкий резонанс у науковому світі і сприятиме поглибленню реноме україністики в нашій державі та за кордоном.

Бажаємо всім учасникам міцного здоров’я, творчої наснаги, реалізації задуманого та плідної і результативної праці упродовж роботи Конгресу.


Юрій Богуцький


 
Besucherzahler plentyoffish
счетчик посещений

Головна Новини Про МАУ Конгреси МАУ Національні асоціації україністів

Україністика у світі Конференції Родом з України Контакти